BIVŠI FUDBALER PARTIZANA U SERIJI A: Raskinuo ugovor sa crno-belima, pa potpisao za Torino

Novosti online

20. 07. 2021. u 09:24

Partizan se dugo mučio da dovede mladog Denisa Stojkovića i u tome je uspeo u avgustu prošle godine, ali nije ta saradnja dugo trajala.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ПАРТИЗАНА У СЕРИЈИ А: Раскинуо уговор са црно-белима, па потписао за Торино

Denis Stojković foto: N.Paraušić

Stojković je zabeležio deset nastupa, odnosno 229 minuta igre, ali se nije posebno istakao. To je dovelo do toga da ga Aleksandar Stanojević ne vidi u svom timu, pa je usledio raskid ugovora.

Ali, mladi fudbaler nije dugo bio bez kluba. Stojković je već postao novi igrač italijanskog prvoligaša Torina u koji je stigao bez obeštećenja, a na raspolaganju treneru Ivanu Juriću biće već od sutra.

Stojković ima i italijanski i srpski pasoš, a sada će pokušati da se izbori za mesto u prvom timu, to neće biti nimalo jednostavno.

Do sada je nosio dres Laska, Olimpije, Avelina, bio je i u Juventusu, ali nigde nije u potpunosti pokazao svoj raskošan talenat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk