I TRIBINE MOTIVACIJA ZA CRNO-BELE: Partizan trenirao na glavnom terenu pred prvi duel u Evropi

N. I.

21. 07. 2021. u 10:00

VIŠE ništa u evropskom i svetskom fudbalu nije isto kao pre godinu dana. Publika se vraća na tribine, UEFA je ukinula pravilo gola u gostima, a dozvoljeno je sanjati i velike snove, baš kada vam se učini da je naspram vas težak zadatak.

И ТРИБИНЕ МОТИВАЦИЈА ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан тренирао на главном терену пред први дуел у Европи

Crno-beli u utorak u Humskoj / Foto FK Partizan

U sve ovo idealno se uklapaju i fudbaleri Partizana, koji u četvrtak uveče (21.00, RTS1) na svom stadionu dočekuju Slovake. Dunajska Streda, prava mala fudbalska legija stranaca dolazi u Beograd sa istim ciljem, kao i crno-beli: da obezbedi miran san pred revanš na jugu Slovačke.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Pošto njegova ekipa ove sezone još nije videla kako izgleda stadion i kakav je teren u Humskoj 1, u utorak je svoj tim izveo na mesto gde ih uskoro očekuje tim koji trenira Nemac Bernd Štork, svojevremeno asistent Jirgena Rebera baš na klupi Partizana.

- O Dunajskoj Stredi znamo da su mlada i kvalitetna ekipa i da, naravno, treba da ih

SVI TESTIRANI

SHODNO strogim UEFA protokolima, u utorak su kompletna ekipa i stručni štab Partizana podvrgnuti testiranju na virus korona. U ambulanti su se našli čak i lica koja će boraviti u restriktivnom prostoru tokom meča sa Dunajskom Stredom.

shvatimo maksimalno ozbiljno. Takođe, ulazimo u utakmicu kao favoriti i to moramo i da opravdamo. Igramo kod kuće, pred našim navijačima, koji će nam svakako biti dodatni vetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobede - kaže novajlija u taboru crno-belih, štoper Siniša Saničanin.

Njegov saigrač Slobodan Urošević takođe veruje da će publika biti 12. igrač.

- Dugo nismo na našem stadionu igrali pred navijačima. Videli ste koliko nas je ta energija nosila. Raduje nas i što će na "Dečjoj tribini" na severnoj strani stadiona biti najmlađi - kaže Urošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)