DRESEL NEĆE SRUŠITI FELPSA: Milorad Čavić ne veruje da najbolji plivač današnjice može da nadmaši slavnog zemljaka

S. K.

21. 07. 2021. u 15:33

MNOGI se pitaju da li najbolji plivač današnjice Kaleb Dresel može da izjednači ili čak obori rekord Majkla Felpsa sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. kada je uzeo osam zlatnih medalja. Da je pravda pobedila Felps bi pre 13 godina samo dostigao Marka Špica, jer ne bi slavio na 100 m leptir, kada je oteta pobeda našem Miloradu Čavića. A baš Čavića smo pitali da li Dresel u Tokiju može da nadmaši Felpsa.

ДРЕСЕЛ НЕЋЕ СРУШИТИ ФЕЛПСА: Милорад Чавић не верује да најбољи пливач данашњице може да надмаши славног земљака

FOTO: AP

- Čisto sumnjam da bi mogao da osvojio više zlata nego Felps 2008. Računam da će Kaleb da osvojio zlata na 50, 100 m kraul i 100 m delfin. Verujem da može i u četiri štafete da se domogne najsjajnijeg odličja. Ali, koliko znam nema rezultat za 200 m kraul u američkoj selekciji, što znači da sada ispada iz te trke - smatra Čavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli