BIĆE TEŠKO Trener Kairata posle pobede poručio: "Ovo što ste stvorili je neverovatno", a Stanković veruje u "moć" Marakane

Novosti

21. 07. 2021. u 18:53

NIJE počela Crvena zvezda kvalifikacije za Ligu šampiona kako je htela.

БИЋЕ ТЕШКО Тренер Каирата после победе поручио: Ово што сте створили је невероватно, а Станковић верује у моћ Маракане

Foto: Novosti arhiva/M. Vukadinović, Fejsbuk/FK Kairat

U prvom meču drugog kola Beograđani su izgubili u Almatiju od kazahstanskog Kairata - posle 90 minuta na semaforu je stajalo 2:1.

Strelci za domaće bili su Hose Kante (24) i Maki Banjak (79), a jedini pogodak Zvezde je takođe delo fudbalera kazahstanskog kluba - u svoju mrežu je loptu ubacio Dino Mikanović (57).

Strateg Zvezde Dejan Stanković se uzda u revanš u Beogradu (više o tome pročitajte na OVOM linku), a trener Kairata Kiril Keker prokomentarisao je kratko prvi meč za sajt kluba.

- Čestitam celoj ekipi Kairat na važnoj pobedi! Nije bilo lako, ali uspeli smo da postignemo pozitivan rezultat. Meč je bio uzbudljiv, navijači vole takve utakmice koje ih drže u neizvesnosti. Pred nama je još jedna utakmica u domaćem Kupu, a onda ćemo morati da se koncentrišemo na revanš sa Crvenom zvezdom. Hvala puno svim navijačima na stadionu danas. Stvorili ste neverovatnu atmosferu - poručio je Keker.

Revanš se igra za sedam dana na stadionu Rajko Mitić u Beogradu (28. jul, 20.30).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk