ĐOKOVIĆ OKUPIO SRBE U OLIMPIJSKOM SELU: Novak održao predavanje o mentalnoj snazi (VIDEO)

Novosti online

22. 07. 2021. u 08:45

Novak Đoković je definitivno jedan od najboljih sportista sveta ikada, a razlog tome nije samo teniska veština već i mentalna snaga koja ga izdvaja od ostalih tenisera, ali i sportista.

ЂОКОВИЋ ОКУПИО СРБЕ У ОЛИМПИЈСКОМ СЕЛУ: Новак одржао предавање о менталној снази (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Novak je poznat po radu na sebi i svojim unutrašnjim snagama i zato je u Olimpijskom selu u Tokiju iskoristio priliku da priča sa srpskim sportistima i da im prenese nešto od svog iskustva. Čini se po okupljenim Olimpijcima da su u pitanju individualni sportovi.

- Ja na mentalni rad gledam kao na fizički, treba da budeš što više svestan sebe i svega što radiš i pričaš. Mi kao individualni sportisti nama je to još bitnije, ako imaš loš dan nema ko da te zameni, zdravo gotovort, završio si priču - rekao je Đoković sportistima koji su ga slušali pomno.

Podsetimo, Đoković na startu olimpijskog turnira igraće protiv Uga Delijena iz Bolivije, odlučeno je danas žrebom u Tokiju.

Delijen je trenutno 139. teniser sveta.

Đoković i 28-godišnji Bolivijac nisu se ranije sastajali, a pobednik njohovog meča ide na boljeg iz duela Nemca Jana Lenarda Štrufa i Brazilca Tijaga Monteira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)