PREGAŽENI HRVATI BACILI SRPSKU ZASATAVU U WC: Skandal na fudbalskoj utakmici u SAD

Novosti online

22. 07. 2021. u 10:31

FUDBALSKI klubu Ujedinjeni Srbi (United Serbians) iz Milvokija je prošle sezone bio šampion u Fudbalskoj ligi Viskonsina, a sada su blizu i da odbrane titulu!

ПРЕГАЖЕНИ ХРВАТИ БАЦИЛИ СРПСКУ ЗАСАТАВУ У WЦ: Скандал на фудбалској утакмици у САД

Foto: Serbina times

Oni su se plasirali u finale pošto su u polufinalu pobedili Hrvatske orlove (Croatian Eagles) i to ubedljivo 5:2, međutim posle meča došlo je do ružnih scena. Naime, na kraju meča hrvatski fudbaleri su bacili srpsku zastavu u toalet što je iznerviralo Srbe...

"Bacili su u toalet srpsku zastavu, koju smo pronašli kada su otišli. Kad gubite imate pravo i da se ljutite, ali treba biti dostojanstven, što oni nisu znali. Ove godine su za Orlove igrali neki mladi momci, koji znaju šta je fer-plej", rekao je fudbaler i prvi čovek kluba Mile Sever za "Serbian Times" koji je dodao da su pobedu proslavili uz živu muziku i pečenje.

Hrvatski fudbaleri su na kraju utakmice čestitali, ali nisu se zadržali na mini-proslavi posle susreta koji je bio odigran na terenima Sabornog hrana Svetog Save u Milvokiju pred 350 gledalaca.

"Na kraju su nam Hrvati čestitali, ruka ruci. Žao nam je samo što su gosti odmah otišli i nisu se poslužili hranom i pićem koje smo za njih spremili, valjda su bili razočarani jer su se ponadali pobedi", dodao je Sever.

Ujedinjeni Srbi će protiv Bruersa 25. jula igrati za titulu a koja bi donela plasman u Kup SAD.

Foto: Serbina times

 

(Serbian times)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku