JOVIĆA ZOVE TRENER KOD KOGA JE BRILJIRAO: Srpski fudbaler želja francuskog kluba

Novosti online

22. 07. 2021. u 17:51

LUKA Jović se vratio u Real Madrid nakon što je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u Ajntrahtu, odakle je pre dve godine za 60 miliona evra pojačao "kraljeviće".

ЈОВИЋА ЗОВЕ ТРЕНЕР КОД КОГА ЈЕ БРИЉИРАО: Српски фудбалер жеља француског клуба

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Novi trener kluba iz prestonice Španije Karlo Anćeloti je dao šansu srpskom napadaču da pokuša da se nametne, ali se ovaj već u prvoj nedelji povradio, pa je njegov status u magli.

Prema pisanju španskih medija italijanski stručnjak trenutno ne računa na Jovića, pa bi reprezentativac Srbije mogao da pronađe novu sredinu.

Navodno, "Marka" piše da je reč o Monaku i njegovom treneru Niku Kovaču, pod čijim vođstvom je srpski fudbaler odigrao sezonu karijere i postigao 27 golova što mu je i bila preporuka za odlazak u Real.

Klub iz Kneževine je minulu sezonu u Ligi 1 završio na trećem mestu i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Možda sa Jovićem u timu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk