ĐORĐEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE: Čestitam igračima, Vojvodina će nastaviti da igra kao tim

Novosti online

22. 07. 2021. u 20:37

FUDBALERI Vojvodine odlično su počeli kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto su u prvoj utakmici savladali Panevežis u Litvaniji sa 1:0. Oduševljenje zbog trijumfa nije krio trener Novosađana Slavoljub Đorđević.

ЂОРЂЕВИЋ ЗАДОВОЉАН НАКОН ПОБЕДЕ: Честитам играчима, Војводина ће наставити да игра као тим

Foto: FK Vojvodina

Jedini gol na utakmici postigao je Nemanja Čović koji je tako "lalama" omogućio da imaju prednost pred revanš.

- Za početak želim da čestitam mojim igračima pobedi, jer nije lako odmah posle Crvene zvezde igrati ovakvu jednu evropsku utakmicu, u gostima, posle dugog putovanja. Panevežis je i danas pokazao da je nezgodan protivnik, tehnički potkovan koji voli da napada i što je još važnije, odmorniji je od nas i u sred sezone, u takmičarskom ritmu. Početak utakmice bio je težak, igrali smo pod pritiskom, ali su momci opet pokazali karakter, borili se i pobedili. Sada nas čeka novi dug put nazad, pa utakmica sa Partizanom, nastavićemo da radimo i da napredujemo iz meča u meč, ostalo je božija volja - rekao je Đorđević, a prenosi sajt kluba.

Streteg Vojvodine je istakao da očekuje isti, ofanzivan Paneveziš i na utakmici na "Karađorđu".

- Mene nije iznenadila njihova ofanzivna igra, jer sam ih dobro analizirao i gledao nekoliko puta. Znali smo šta nas čeka, da ćemo morati mnogo da trčimo i da se borimo za svaku loptu. Imamo i manje igrača u rotaciji, to nisu izgovori, jednostavno je tako, ali Vojvodina će nastaviti da igra kao tim, jer kao što sam rekao od prvog dana – to treba da bude naša najveća snaga - zaključio je Đorđević.

Revanš meč ovih rivala na programu je u 29. jula u 20 sati u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)