ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Znamo šta hoćemo, uz disciplinovanu i hrabru igru se nadamo pozitivnom rezultatu

Novosti online

23. 07. 2021. u 17:27

TRENER fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević pred meč sa Partizanom naglašava da od svojih igrača očeuje da odigraju disciplinovano i hrabro.

ЂОРЂЕВИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Знамо шта хоћемо, уз дисциплиновану и храбру игру се надамо позитивном резултату

FOTO: FK Vojvodina

Dodao je i da očekuje da oni daju sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

- Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum - rekao je Đorđević, preneo je sajt kluba.

Pokuašao je klub iz Novog Sada da pometi utakmicu za jedan dan, zbog toga što je u četvrtak gostovao Panvežisu u kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo.

Inače, Vojvodina je litvanski tim pobedila sa 1:0, dok je Partizan identičnim rezultatom na svom terenu bio bolji od Dunajske Strede.

- Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti.

Novosađani su odlično počeli sezonu. Remizirali su sa Zvezdom u Beogradu (0:0). Crno-beli su takođe imali sjajan start na domaćoj sceni - pregazili su Proleter u gostima sa 4:0.

- Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem - zaključio je Đorđević.

Utakmica Vojvodina - Partizan igra se u nedelju u 21 sat na stadionu "Karađorđe".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)