STOJANOVIĆ: Mentalna stabilnost donela pobedu

Novosti online

24. 07. 2021. u 06:43

JAKO mi je drago što sam uspela da budem konstantna mentalno danas i mislim da mi je to danas donelo pobedu, izjavila je srpska teniserka Nina Stojanović, nakon plasmana u drugo kolo singla na Olimpijskim igrama.

СТОЈАНОВИЋ: Ментална стабилност донела победу

Foto: EPA-EFE/MIGUEL SIERRA

 Nina je u prvom kolu savladala Japanku Nao Hibino 6:3, 6:3.

"Ja sam od ove devojke izgubila pre par meseci u prvom kolu Rolan Garosa i to mi je bio motiv da pobedim danas. Beton je moja omiljena podloga, mislim da su današnji uslovi više odgovarali meni i to sam iskoristila", rekla je Stojanović.

Uslovi na terenu bili su jako teški, vrućina, ali očekivala sam da bude još teže jer sam prethodnih dana trenirala u ovo vreme i bilo je još toplije, sparno", dodala je ona.

"Teško je da se drži reket, a samim tim i fokus na terenu. Fizički nije bilo lako, ali biće bolje", zaključila jnje srpska teniserka koja kasnije danas nastupa i u igri parova sa Aleksandrom Krunić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)