DOMINACIJA SRBIJE: Odbojkašice "oduvale" Dominikansku Republiku na startu OI

Novosti online

25. 07. 2021. u 08:39

ODBOJKAŠICE Srbije prvi meč na Olimpijskim igrama odigrale su protiv Dominikanske Republike, slavile su naše dame sa 3:0 u setovima.

ДОМИНАЦИЈА СРБИЈЕ: Одбојкашице одувале Доминиканску Републику на старту ОИ

FOTO: Tanjug

Srpske odbojkašice su dobro otvorile meč. Došle brzo do prednosti 8:5. Potom su usledila dva vezana poena Dominikanki.

Dobro su se branile naše dame u nastavku, a potom sa tri vezana poena došle do 11:7. Nastavile su naše odbojkašice sa dobrom igrom, te su u nastavku prvog seta došle do 17:10. Odlična igra Srbije u prvom setu koji je pripao našim odbojkašicama 25:18. 

Na samom početku drugog seta igran je egal, smenjivale su se u vođstvu ekipe. Nijedna nije uspela da se rezultatski odvoji. Tek sredinom seta srpkse odbojkašice uspevaju da dođu do prednosti 16:9.

Sa puno emocija i energije igrale su naše dame, što se u ovom delu meča posebno odrazilo na rezultat. U istom ritmu privele su naše gracije set kraju i rezultatom 25:12 došle na set od trijumfa. 

Slično je počeo i treći set. Egal na početku, na semaforu 8:8. Dolaze izabranice Zorana Terzića potom do 12:9 poenima Boškovićeve. Iskusno su kontrolisale reprezentativke Srbije igru do kraja, te nisu dozvolile nikakvo iznenađenje, treći set dobile su sa 25:20.

Blistala je Tijana Bošković sa 28 poena, a Milena Rašić osvojila je 10.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!