PALA PROSIDBA NA OI: Nemački fudbaler pred kamerama pitao devojku da se uda za njega

Tanjug

25. 07. 2021. u 19:16

NEMAČKA fudbalska reprezentacija pobedila je danas Saudijsku Arabiju (3:2) na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali je pravu senzaciju izazvao kapiten Maks Kruze kada je posle utakmice u programu uživo zaprosio svoju devojku.

ПАЛА ПРОСИДБА НА ОИ: Немачки фудбалер пред камерама питао девојку да се уда за њега

FOTO: AP/Tanjug

Kruze (33) je tokom intervjua za "ARD" uzeo mikrofon u ruke, skinuo reprezentativni dres i ostao u majici na kojoj je na kurdskom jeziku pisalo "Volim te, hoćeš li se udati za mene?".

- Hteo sam da sačekam da dam gol, ali ko zna da li će se to desiti. Zato imam poruku za svoju devojku koja je kod kuće - izgovorio je Kruze, inače napadač Union Berlina, prenosi "Bild".

Zatim je kleknuo i nastavio: "Ljubavi, zajedno smo već mesecima, skoro godinu dana, bilo je to lepo vreme. Volim te i pitam te da li hoćeš da se udaš za mene?"

Nemački mediji prenose da je Kruzeova verenica nešto kasnije prihvatila bračnu ponudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!