AMERIKANCI U ŠOKU ZBOG ĐOKOVIĆA: Jede sa dizačima tegova, isteže sa gimanstičarkama i neće u luksuzne hotele

Novosti online

26. 07. 2021. u 08:11

U jednom trenutku on trenira zajedno sa belgijskim gimnastičarkama. U narednom razgovara sa brazilskim odbojkašicama, ruča sa meksičkim dizačem tegova i deli savete olimpijcima iz Turske...

АМЕРИКАНЦИ У ШОКУ ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Једе са дизачима тегова, истеже са гиманстичаркама и неће у луксузне хотеле

Foto: AP

Tako počinje tekst novinara lista "USA Today" Dena Vokena, koji sa određenom dozom čuđenja pita zašto zvezda kao što je Novak nije izabrao komfor.

Na osnovu objava na društvenim mrežama u nekoliko prvih dana u Tokiju, najbolji svetski teniser Novak Đoković je verovatno najpopularnija osoba u Olimpijskom selu.

- U jednom minutu Novak isteže pored gimanstičarki, potom je sa brazilskim odbojkašima, jede sa dizačem tegova iz Meksika, a onda deli savete olimpijcima iz Turske. Gledajući društvene mreže poslednjih dana u Tokiju, svetski broj jedan u tenisu je možda najpopularniji sportista u Olimpijskom selu. Čini se da je više nego spreman da isprati svoje kolege selfijima, razgovorima i tehnikama istezanja - piše u tekstu.

Đoković se po tome razlikuje od mnogih zvezda!

- On nije bilo koji sportista. Osvojio je 20 Grend slem titula, izjednačio se sa Federerom i Nadalom svih vremena i zaradio je više od 150 miliona dolara samo na turnirima. Verovatno će postati najbolji teniser u istoriji i verovatno je najpoznatija osoba u čitavom Olimpijskom selu- napisao je američki novinar, a onda dodao:

- U drugim okolnostima, Đokoviću bi bilo lakše da vreme provodi zaključan u 'fensi' hotelu i ima svoju privatnost. Glavni razlog što je u Tokiju je da kompletira 'Zlatni slem', zajedno sa US openom! Na osnovu više od desetak fotografija i video zapisa koji su se pojavili na Instagramu i Tviteru poslednjih dana, čini se da je Đoković možda najpristupačnija zvezda na Igrama. I da zaista uživa, ne samo da bude deo srpskog tima, već i da iskusni nešto drugačije od teniske turneje!

Nema suimnje da Novak dobija sve veću podršku u svetu i ako je i bilo pitanje koliko je voljen, sigurno će u budućnosti imati još više fanova i poštovalaca!

Đoković takmičenje na OI nastavlja u ponedeljak oko devet sati po našem vremenu kada se sastaje sa Jan-Lenardom Štrufom1


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S