ZVEZDIN MAGIKO POSLE SLABOG STARTA U NOVOJ SEZONI: Možda je baš utakmica sa Kairatom trenutak kada ćemo punom snagom krenuti u nove pobede

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 16:04

CRVENU ZVEZDU u sredu od 20 časova i 30 minuta očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata.

ЗВЕЗДИН МАГИКО ПОСЛЕ СЛАБОГ СТАРТА У НОВОЈ СЕЗОНИ: Можда је баш утакмица са Каиратом тренутак када ћемо пуном снагом кренути у нове победе

Foto: EPA

Uprkos nepovoljnom rezultatu u Kazahstanu, Aleksandar Katai veruje u prolaz ekipe.

- Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu. Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti, i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo - počeo je Katai.

Fudbaleri Zvezde rade na taktici, sve sa ciljem da se ponove, pa i nadmaše uspesi postignuti u prethodnim sezonama.

- Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo. Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede - podvukao je Katai.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)