NOVAK SE POPEO NA KREVET: Snimak iz drugog ugla, neviđene scene kako se slavilo zlato Milice Mandić u srpskom timu (VIDEO)

Novosti

28. 07. 2021. u 12:00

SRBIJA je još jednom ponosna na svoje sportiste.

НОВАК СЕ ПОПЕО НА КРЕВЕТ: Снимак из другог угла, невиђене сцене како се славило злато Милице Мандић у српском тиму (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP, Instagram printskrin/damir_mikec

Glavna zvezda je ovoga puta (ili bolje reći - još jednom) tekvondistkinja Milica Mandić koja je juče osvojila prvu zlatnu, a ukupno treću medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Bodrio je juče caricu Milicu i srpski tim u hotelu, a snimak radovanja posle osvojenog zlata je okačio Novak Đoković na svoj Instagram profil.

Sada smo dobili priliku da vidimo iste te scene, ali iz drugog ugla - sa telefona strelca Damira Mikeca. Ovoga puta je Đoković u kadru i vidi se kako se popeo na krevet ne bi li imao bolji ugao za snimanje.

Pogledajte to radovanje i iz ovog ugla:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk