TIJANA I MILENA KOLO VODE: Odbojkašice sjajne i na individualnim listama

S. K.

28. 07. 2021. u 20:37

ODBOJKAŠICE, koje sutra u trećem kolu grupe A igraju sa nejakom Kenijom,sjajne su i na individualnim listama. Korektorka Tijana Bošković je prvi poenter (62), najbolji napadač, 10. server i 12. bloker.

ТИЈАНА И МИЛЕНА КОЛО ВОДЕ: Одбојкашице сјајне и на индивидуалним листама

Foto: AP

Da su izabranice Zorana Terzića dominatne na mrežu, govori i podatak je da Milena Rašić prvi bloker, a Mina Popović četvrti. Bojana Milenković je drugi primač, libero Silvija Popović treća igračica u polju, dok je kapitenka Maja Ognjenović četvrti tehničar.

Inače, posle duela sa Kenijom, Srpkinje se u grupi još sastaju sa Brazilom (31. jul, 9.25) i Južnom Korejom (2. avgust, 2.00 po našem vremenu).

Ipak, najvažnije je da pravu formu dostignu u nokaut fazi, naročito u četvrfinalu, gde neće, bez obzira na plasman u grupi, imati lakog protivnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)