ŽREB ZA PLEJ-OF LŠ DRUGOG AVGUSTA: Zvezda nije nosilac, a ovo su potencijalni rivali crveno-belih

Novosti online

28. 07. 2021. u 22:50

ŠAMPION Srbije Crvena zvezda odigrala je fantastičan meč u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ЖРЕБ ЗА ПЛЕЈ-ОФ ЛШ ДРУГОГ АВГУСТА: Звезда није носилац, а ово су потенцијални ривали црвено-белих

FOTO: M. Vukadinović

Ubedljiv trijumf crveno-belih doneo je minimum plasman u grupnu fazu Lige konferencija, ali jasne su ambicije - plasman u elitno klupsko takmičenje.

Nadali smo se da će Zvezda biti nosilac u plej-ofu za Ligu šampiona, ali nažalost po crveno-bele ostali rezultati revanša drugog kola kvalifikacija nisu im išli na ruku.

Da bi srpski šampion bio u prvom šeširu, švajcarski Jang Bojs i grčki Olimpijakos trebalo je da ispadnu, ali to se nije desilo. Švajcarci su eliminisali Slovan, a Grci Nefči i tako onemogućili našeg šampiona da na žrebu za plej-of bude nosilac.

Žreb za plej-of rundu Lige šampiona na programu je 2. avgusta u podne u Nionu. Nosioci će biti Salcburg, Dinamo Zagreb, praška Slavija i Olimpijakos. U drugom šeširu, osim Zvezde naći će se Jang bojs, Rendžers i Brondbi.

Naravno, da bi stigla do plej-ofa Zvezda mora da eliminiše Šerif, a prvi meč protiv moldavske ekipe na programu je narednog utorka u 18 časova, dan posle žreba za plej-of.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)