PARTIZAN U 3. KOLU KVALIFIKACIJA ZA LK: Crno-beli savladali motivisani DAC

Novosti online

29. 07. 2021. u 20:14 >> 23:50

FUDBALERI Partizana slavili su i u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede sa 2:0, dok je u prvom meču odigranom na stadionu u Humskoj bilo 1:0.

ПАРТИЗАН У 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛК: Црно-бели савладали мотивисани ДАЦ

FOTO: FK Partizan

Dobru priliku imali su domaći igrači u 3. minutu. Dinkogić je oprobao udarac, a budan je bio Aleksandar Popović. 

U nastavku dosta agresivna igra na obe strane, dva žuta kartona dobili su igrači Partizana, ali nisu menjali filozofiju igrači Aleksandra Stanojevića. 

Veliku priliku videli smo u 20. minutu. Saničanin je šutirao. Brani Jedlička. U Nastavku napada Natho je odlično proigrao Danila Pantića, a bivši fudbaler Čelsija sa ivice šesnaesterca donosi prednost Partizanu. 

Samo šest minuta kasnije domaćin u velikoj prilici. Izbijena lopta odbila se do Zubera koji koristi svoju brzinu da izađe sam ispred Popovića, a golman Partizana odlično je reagovao, lopta završava kraj gola. 

Pred kraj poluvremena Natho maestralno proigrava Rikarda koji je uspeo da šutira, a Jedlička je taman toliko zakačio loptu da je usmeri u stativu. 

Dunajska Streda bio je bolji rival u drugom poluvremenu. Prvo je pripretio Šefer u 69. minutu, potom i Divković, a u 76. minutu Saničanin je skrivio penal, iako na prvi pogled izgleda da je defanzivac crno-belih  čisto intervenisao. 

U 80. minutu Partizan je potvrdio pobedu. Dobar pas uputio je Saša Zdjelar, a Rikardo odlično reaguje za novi gol crno-belih. 

U narednoj rundi kvalifikacija Partizan će igrati protiv Sočija. 

DUNAJSKA STREDA  - PARTIZAN 0:2 
(Pantić 20', Rikardo 80')

Sudija: Alain Bieri (Švajcarska) 

Dunajska Streda (3-5-2): Jedlička – Kružilak, Beskorovaini, Bruneti – Vera, Ndžai, Šefer, Nebila (od 46. Balić), Cikaniks – Zuberu, Divković. Trener: Antal Nemet.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zđelar, Jojić (od 71. Šćekić)– Marković (od 61. Holender), Natho (od 61. Jović), Pantić (od 87. Pavlović) – Rikardo (od 87. Milovanović). Trener: Aleksandar Stanojević.

90. MINUT - KRAJ MEČA

86. MINUT - Odmah po ulasku u igru Milovanović se našao u prilici. korner za Partizan na kraju. 

80. MINUT - GOL PARTIZAN! Dobar pas uputio je Saša Zdjelar, a Rikardo odlično reaguje za novi gol crno-belih. 

76. MINUT - PENAL ZA DAC! Saničanin je odlično reagovao, "skinuo" loptu sa noge rivalu na gol liniji, a Bieri pokazuje na belu tačku. Balić je preuzeo odgovornost, a slavu je pokupio Popović koji je pročitao njegov udarac i sačuvao gol! 

69. MINUT - DOBRA PRILIKA ZA DAC - Šefer je sa šesnaest metara šutirao , Vujačić blokira. Nakon kornera ponovo Šefer preti, pogađa stativu, potom je pretio i Balić. Srećom po Partizan nema gola. 

63. MINUT - Divković je krenuo u solo prodor, pokušao je da prođe između trojice igrača, pao u šesnaestercu, igra se nastavlja. 

56. MINUT Veliki pritisak Dunajske strede. Divković je izveo korner po levoj strani, Popović pokušao da boksuje, bio je nespretan, a njegovu lošu intervenciju nisu kaznili domaći igrači. Potom je u nastavku napada Divković šutirao, a njegov udarac blokirao je Saničanin. 
49. MINUT - Novi žuti karton u ekipi Partizana, dobio ga je Miloš Jojić koji je oborio Šafera. 

FOTO: FK Partizan

PRVO POLUVREME 1:0

45. MINUT - NEVEROVATAN PROMAŠAJ RIKARDA: Natho je majstorski proigrao Rikarda, a Jedlička je taman toliko zakačio loptu da je usmeri u stativu. 

40. MINUT - U dosadašnjem toku meča defanzivci Partizana imaju dosta problema, često ispadaju, ali to domaćin još nije kaznio. Treba podsetiti da defanzivci Partizana imaju dva žuta kartona do sada... 

35. MINUT - Beskkorovanji i Pantić dobili su žuti karton. 

31. MINUT - Kombinuju Marković i Lutovac, odlično je Čačanin proigrao bivšeg fudbalera Rada, a on šalje centaršut koji preskače sve.  

26. MINUT - KAKVA ŠANSA ZA DAC - Izbijena lopta odbila se do Zubera koji koristi svoju brzinu da izađe sam ispred Popovića, a golman Partizana odlično je reagovao, lopta završava kraj gola. 

20. MINUT - GOL PARTIZAN! U nastavku akcije Natho je odlično proigrao Danila Pantića, a bivši igrač Čelsija fantastično šutira - Jedlička nemoćan! 

20. MINUT - VELIKA PRILIKA ZA PARTIZAN! Saničanin je nakon kornera odlično reagovao Jedlička brani. 

FOTO: FK Partizan

19. MINUT - Kombinovali su Danilo Pantić i Lazar Marković,  samo korner. 

15. MINUT - Žuti karton dobio je i Vujačić koji je pokušao da se iskupi za izgubljenu loptu. Ponovo je "žrtva" bio Lusiano Vera. Argentinac u uvodnom delu meča pravi dosta problema. 

10. MINUT - Kasnio je start Uroševića na Veri, a Alain Bieri pokazao mu je javnu opomenu. 

8. MINUT - Nakon par minuta igre spao je ritam igre, većinom se igra na sredini igrališta. 

3. MINUT - Dobra prilika za DAC. Imali su domaći igrači prvu šansu. Šutirao je Dinković, a odlično brani Popović.

1. MINUT - Meč je počeo, prvi napad ima Partizan 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu