OTKAZAN SUSRET JUNAJTEDA I PRESTONA: Korona jača od fudbala

Novosti online

29. 07. 2021. u 21:48

MANČESTER junajted otkazao je prijateljsku predsezonsku utakmicu sa Prestonom zbog nekoliko novih slučajeva koronavirusa.

ОТКАЗАН СУСРЕТ ЈУНАЈТЕДА И ПРЕСТОНА: Корона јача од фудбала

FOTO: AP

Mančester junajted potvrdio je nekoliko novozaraženih koronavirusom. Nije navedeno o kome se radi, samo da su svi za koje se sumnja da su zaraženi u izolaciji.

„Nakon rutinskog testiranja našeg prvog tima u četvrtak, zabeležili smo manji broj pozitivnih testova. Svi za koje se sumnja da su zaraženi su u izolaciji i čekaju ponovljene testove“, navedeno je u saopštenju Junajteda.

„Iz predostrožnosti, a prateći kovid protokole, morali smo da donesemo odluku da ne odigramo utakmicu sa Prestonom koja je bila planirana za subotu. Žalimo zbog toga što kvarimo planove Prestonu i zbog navijača. Svima koji su kupili ulaznice za ovaj meč novac će biti vraćen“, dodaje se dalje.

„U ovom trenutku ne očekujemo da će morati da bude daljih promena u planovima za pripremne mečeve u predsezoni. U svakom slučaju nastavićemo da pratimo sve protokole Premijer lige“, zaključeno je u saopštenju.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S