POVRATAK PUBLIKE: Određene cene ulaznica za meč Zvezde i Šerifa - počela prodaja

Novosti

30. 07. 2021. u 11:25

CRVENA zvezda će se u utorak, 3. avgusta, od 21 čas sastati sa Šerifom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ПОВРАТАК ПУБЛИКЕ: Одређене цене улазница за меч Звезде и Шерифа - почела продаја

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle dugo vremena publika se vratila na tribine stadiona "Rajko Mitić", a određene su cene ulaznica za meč protiv tima iz Moldavije.

Cene karata za 3.kolo kvalifikacija za Ligu šampiona su sledeće:

Sever - 600 dinara
Jug - 600 dinara
Istok - 1.200 dinara
Zapad - 1.500 dinara
VIP Zapad - 2.500 dinara

Cene za VIP lože su:

VIP 1 - 3.500 dinara

VIP 2 - 3.500 dinara
VIP Galerija - 5.000 dinara 

Kupovina karata onlajn putem biće dostupna već danas od 12 časova. U subotu i nedelju počeće prodaja karata na blagajni u terminu od 10 do 18 ćasova, dok će u ponedeljak prodaja biti od 10 do 19 časova, a na dan meča će trajati od 10 časova pa sve do početka utakmice. Takođe sezonske karte važiće za utakmicu koja se igra protiv moldavskog predstavnika. 

Crveno-beli su ubedljivo eliminisali Kairat u okviru drugog kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje, a pored odlične igre naših prvotimaca celokupan ambijent je obeležilo 20.000 mališana koji su neprestano bodrili naš klub tokom čitavog meča. Ekipa Dejana Stankovića polako hvata formu za dalji tok prvenstva, a svi znamo koliko pesma i huk sa tribina daje veliku motivaciju fudbalerima našeg slavnog tima, a verujemo da će tako biti i u utorak od 21 čas kada će Crvena zvezda dočeti ekipu Šerifa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk