PODRŠKA NOVAKU STIGLA OD VANJE GRBIĆA: "Ti si, Novače, primer olimpijskog šampiona" (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2021. u 14:39

Svi pamtimo "onaj" njegov poen kojim je inspirisao olimpijsko zlato u Sidneju, tako da Vladimir Grbić zna ponešto o olimpijskim titulama i olimpijskom duhu. Vanja je imao poruku za Novak Đokovića posle dešavanja u Tokiju

ПОДРШКА НОВАКУ СТИГЛА ОД ВАЊЕ ГРБИЋА: Ти си, Новаче, пример олимпијског шампиона (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Novak je poražen u singlu, a zatim je morao i da preda meč u miks dublu, jer zbog povreda i iscrpljenosti nije mogao da nastupi i u tom meču.

– Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život. Ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore brate, najveći si ikada. Nastavi da nas sve inspirišeš – stoji u poruci Vanje Grbića.

Podsetimo, Đoković je prvo u meču za bronzu poražen od Španca Pabla Karenja Buste, a potom je zbog povrede predao meč za treće mesto u miksu sa Ninom Stojanović.

Ipak, jasno je da Novak ima veliku podršku, pa se brojne poruke nižu i nižu.

(Meridianbetsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (2)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli