SRĐAN PROČITAO U PROGRAMU PORUKU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Tata, moram u Tokio, zbog Srbije!

Novosti online

31. 07. 2021. u 22:50

OTAC Novaka Đokovića pokušao je da ubedi Noleta da ne ide u Tokio, a odgovor najboljeg tenisera sveta pročitao je uživo u programu.

СРЂАН ПРОЧИТАО У ПРОГРАМУ ПОРУКУ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Тата, морам у Токио, због Србије!

Foto: N. Paraušić

Nije lako bilo Novaku ni juče, a ni danas. Izgubio je medalju na Olimpijskim igrama od Pabla Karenja Buste. 

Potom se zbog povrede povukao iz miks dubla. Mnogi su mu savetovali da ne ide u Tokio, a jedan od njih je i njegov otac. Sršđan Đoković je otkrio kako je tekao razgovor Novaka i njega pred Tokio. 

- Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gladalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata, pročitao je Đoković senior u podkstu "Biznis priče"

Ovo je bio Novakov odgovor:

- Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se, rekao je Novak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk