OMRAŽENA HRVATICA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Slavila zlato u Kninu uz ustaške pesme, a sada držala i govor na Tompsonovom koncertu

Novosti online

02. 08. 2021. u 08:53

HRVATSKA tekvondistkinja Matea Jelić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a potom je u centar pažnje medija došla zbog kontroverznih izjava o ratovima devedesetih.

ОМРАЖЕНА ХРВАТИЦА НАСТАВЉА ДА ПРОВОЦИРА: Славила злато у Книну уз усташке песме, а сада држала и говор на Томпсоновом концерту

Foto: EPA

Devojka koja obožava srpsku tekvondistkinju Milicu Mandić, i traži fotografiju sa Novakom Đokovićem, podigla je veliku buru kada je istakla da bi želela da se u Kninu na dan obeležavanje operacije Oluja proslavi i njeno zlato, a nedavno je neuspešno pokušala da se "opere" od te izjave.

Matea Jelić je u Kninu već slavila uz pesme ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, da bi juče bila i počasna gošća na njegovom koncertu u Drinovcima kod Imotskog.

"Pozdravljamo našu zlatnu olimpijku Mateu Jelić i njenog trenera Tonija Tomasa koji su večeras s nama na koncertu u Drinovcima", napisao je kontroverzni pevač na svom Fejsbuku, uz fotografije sa sportistkinjom koja je Hrvatskoj donela jednu od sedam medalja do sada.

Ona je izašla na binu i održala kratak govor, za šta je dobila velike ovacije publike.

Prethodno je Matea Jelić izjavila da je "nije sramota što je Hrvatica", a zbog veličanja akcije Oluja dobila je veliki broj pretnji putem društvenih mreža.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (18)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk