SEBIĆEVA BRONZA ZA FILMSKU PRIČU: Kako je Ukrajinac pogodio metu Hrvata i pogurao Srbina do medalje...

Novosti online

02. 08. 2021. u 11:07

Srpski strelac Milenko Sebić doneo je Srbiji petu medalju sjajnim izdanjem u finalu, ali bilo je potrebno i malo sreće da dođe do bronze u disciplini vazdušna puška trostav.

СЕБИЋЕВА БРОНЗА ЗА ФИЛМСКУ ПРИЧУ:  Како је Украјинац погодио мету Хрвата и погурао Србина до медаље...

Foto: Printscreen RTS

Sebić je dobro otvorio finale, posle dve serije nalazio se na trećem mestu, ali usledilo je nekoliko lošijih izdanja i na sredini takmičenja bio je konstantno na petom, a u jednom trenutku i šestom mestu.

Utisak je bio da će teško do medalje, pošto su Ukrajinac Serhij Kuliš i Belorus Juri Šerbatsevič imali prednost od dva-tri kruga.

Međutim, tada se desila nesvakidašnja greška. Kuliš je umesto u svoju metu, pogodio od Hrvata Petra Gorše i taj hitac mu se automatski nije računao, a nije mogao ni da ga ponovi.

Ovo je za RTS objasnio srebrni iz Tokija Damir Mikec, pošto u prenosu nije moglo da se zaključi zbog čega je Ukrajinac odjednom pao sa trećeg na osmo mesto.

Pored amaterski greške Kuliša i Šerbatsevič je imao nekoliko jako loših hitaca i Sebić je zahvaljujući svom dobrom izdanju skočio na četvrto mesto i bio je za petama trećeplasiranom Norvežaninu Hegu.

Tada je bilo jasno da Sebić može do bronze. U završnici je viđena velika borba između Srbina i Norvežanina i na našu sreću kao pobednik je izašao 36-godišnjak iz Trstenika.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk