NAVIJAČI BARSELONE SU OVO ČEKALI: Mesi do kraja nedelje potpisuje novi ugovor

Novosti online

02. 08. 2021. u 17:26

DUGO su navijači Barselone čekali da čuju vest - Lionel Mesi produžuje novi ugovor. Sada će se to i definitivno dogoditi.

НАВИЈАЧИ БАРСЕЛОНЕ СУ ОВО ЧЕКАЛИ: Меси до краја недеље потписује нови уговор

FOTO: AP/Tanjug

Katalonski Sport je uz naslov "totalni dogovor" (Acuerdo total) plasirao ekskluzivne informacije o novom ugovoru sjajnog Argentinca.

Kako ovaj izvor navodi, kapiten Katalonaca će u klubu ostati do 2026. godine, tačnije svoje 39. On On će zarađivati oko 50 odsto manje nego u prethodnom ugovoru, što je deo sporazuma sa Đoanom Laportom da smanji troškove i pomogne klubu u teškoj situaciji.

Očekuje se da se ugovor ozvaniči do kraja nedelje i da se potom Mesi stavi na raspolaganje Ronaldu Kumanu.

Podsetimo, fudbalski majstor iz Rosarija je prošle godine želeo da napusti Barselonu, ali dolaskom Laporte se sve promenilo i ponovo je srećan.

(Sportske.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!