KRAJ JEDNE ERE: Barselona potvrdila da Mesi odlazi (FOTO)

Novosti online

05. 08. 2021. u 20:02

STIGLA je potvrda iz Barselone - Leo Mesi neće produžiti ugovor sa katalonskim gigantom, razlozi su finansijske prirode.

КРАЈ ЈЕДНЕ ЕРЕ: Барселона потврдила да Меси одлази (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Tako je potvrđeno pisanje španskih medija da je posle skoro dve decenije došlo vreme za rastanak Argentinca s klubom u kome je osvojio sve što se može osvojiti.

- Uprkos postizanju sporazuma između Barselone i Lea Mesija i sa jasnom namerom obe strane da potpišu novi ugovor danas, on se ne može formalizovati zbog ekonomskih i strukturnih prepreka (propisi španske La Lige).

KAo rezultat svega ovoga Leo Mesi neće nastaviti sa Barselonom. Obe strane duboko žale što se na kraju želje igrača i kluba ne mogu ispuniti.

Barsa se zahvaljuje igraču na doprinosu i želi mu sve najbolje u ličnom i profesionalnom životu - stoji u zvaničnom asopštenju Barselone.

Ostaje da se vidi gde će najbolji fudbaler sveta nastaviti karijeru, a u niskom startu čekaju PSŽ i Mančester siti, verovatno jedini timovi koji u ovom trenutku mogu da odgovore finansijskim zahtevima argentinskog čarobnjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala