ZVEZDIN TRENING PRED ŠERIF! Stanković: Da se ponovi Kairat (VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2021. u 19:03

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković uveren je da će šampion Srbije proći prvaka Moldavije Šerif i plasirati se u plej-of za ligu šampiona.

ЗВЕЗДИН ТРЕНИНГ ПРЕД ШЕРИФ! Станковић: Да се понови Каират (ВИДЕО)

FOTO: Đ. Samoilović

Mister je u dobrom raspoloženju izašao pred srpske izveštače u Moldaviji i istakao da bi igra kao u revanšu protiv Kairata sigurno donela prolaz.

- Svaka sledeća utakmica je najvažnija. Znamo šta nam nosi i donosi ova, klubu i navijačima. Fudbal je čudna igra, neka bude odnos kao protiv Kairata. Sve ide u rok službe. Ako bude kao protiv Kairata, a ubeđen sam da će biti, imamo velike šanse da prođemo - rekao je Stanković na početku

On je poručio da nema nikakvih problema u timu, osim što su Srđan Babić i Milan Pavkov ostali u Beogradu kao nedovoljno spremni nakon temperature.

- Dioni nije imao nikakav problem. Odmorio je u prošlom meču zato što je kasnije došao na pripreme, a odmah smo gurnuli u vatru. Svi su zdravi koji su krenuli - nastavio je Stnković i dodao da su njegovi puleni spremni i za eventualne jedanaesterce.

- I za 90, 120 minuta i penale. Lepa lutrija su penali, potrebna je hladna glava i veliko srce. Ništa drugo - zaključio je Stanković.

Utakmica se igra u utorak u 19 sati, a večeras je u terminu održavanja počeo Zvezdin trening.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)