ZVEZDA PRONAŠLA KRIVCA ZA ELIMINACIJU: Smena na Marakani! Prvi odlazi čovek koji je angažovao pojačanja

Novosti online

12. 08. 2021. u 09:59

Šokantan poraz od Šerifa jedan je od najtežih u bližoj istoriji Crvene zvezde. Šamar od kojeg bride obrazi. Ovaj neuspeh ne može da se gura pod tepih.

ЗВЕЗДА ПРОНАШЛА КРИВЦА ЗА ЕЛИМИНАЦИЈУ: Смена на Маракани! Први одлази човек који је ангажовао појачања

FOTO: M. Vukadinović

Nema opravdanja za eliminaciju od moldavskog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Čekaju se konkretni potezi rukovodstva, koji su najavljeni posle dvomeča sa Klužom. Posle Rumuna sledi podvlačenje crte od nadležnih u klubu, ali brukanje u Moldaviji neće tako brzo da bude izbrisano.

U medijima se pominje da je prvi na udaru sportski direktor Mitar Mrkela. Njegova misija na stadionu “Rajko Mitić” se polako bliži kraju!

Loše je vukao poteze u prelaznom roku, osim kad je u pitanju dovođenje Aleksandra Dragovića. Ponovo je promašen napadać, nije Loi Dioni ostavio dobar utisak do sada. Godinama unazad nije doveden levi bek, ofanzivni vezista… Problem su bonus igrači, a ima i drugih promašaja sa pojačanjima u eri evropskih uspeha: La Para, Žander, Kanjas, Spiridonović, Jirka…

Foto: M. Vukadinović

 

(MaxBet)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (22)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!