FUDBALERI PARTIZANA NAKON TRIJUMFA: Sale, ovo je za tebe! Pobeda za Lutovca i njegovu porodicu!

Novosti online

13. 08. 2021. u 00:44

PARTIZAN je večeras obezbedio plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija. Arhiviran je Soči, a crno-beli nisu imali dobro poznato lice u timu zbog porodične tragedije, a saigrači ga nisu zaboravili.

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НАКОН ТРИЈУМФА: Сале, ово је за тебе! Победа за Лутовца и његову породицу!

FOTO: FK Partizan

Zbog smrti oca duel je propustio Aleksandar Lutovac, a odmah nakon meča saigrači su mu posvetili pobedu. 

- Pobeda je za Saleta Lutovca. Mi smo jedna porodica. Svi smo uz tebe. Tako te i doživljavamo, kao člana porodice. Saosećamo sa tobom. Gurala nas je ta energija koju smo svi osećali. Da zbog tebe treba svi da pobedimo. Vratilo nam se sve na pravi način. Hvala ti brate. Uz tebe smo, rekao je Aleksandar Miljković. 

Saša Zdjelar takođe je pružio podršku saigraču.  

- Jako dobra i naporna utakmica za nas. Dva puta smo se vratili u meč. Iz dve šanse su nam dali dva gola. Mi smo napadali ceo meč. Imali bezbroj šansi i postigli smo dva gola. Igrali smo za Saleta, ova pobeda ide njemu. Dosta je bitna pobeda njemu i njegovoj porodici. Potrebna im je podrška, ovo je pobeda za njega, poručio je Zdjelar. 

Rikardo Gomeš je dodao da je trijumf nad Sočijem plod timske igre.  

- Nije bilo lako. Bili smo strpljivi. Nismo individualno pobedili. Već kao tim. Ovo je dobar sastav. Imamo dobru atmosferu u svlačionici. Sve je super, a kada je tako vidi se na terenu. Trčimo i činimo sve jedni za druge, poručio je stameni napadač. 

Ivan Obradović dodao je da je teško bilo u prethodnom periodu gledati duele sa tribina. 

- Napeta je bila utakmica. Dugo nisam bio uz ekipu. Bio sam na tribinama. Bilo je teško. Pružili smo maksimum, pobeda je došla kroz timsku energiju. Prešli su centar dva puta i postigli dva pogotka, znali su tačno šta rade, dodao je Obradović. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!