PROBLEMI ZA KLUŽ PRED ZVEZDU: Nastup dvojice igrača pod znakom pitanja

Novosti online

14. 08. 2021. u 10:51

FUDBALERI Kluža dolaze oslabljeni u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici plej-ofa kvalifkacija za Ligu Evrope.

ПРОБЛЕМИ ЗА КЛУЖ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Наступ двојице играча под знаком питања

FOTO: EPA

Šampion Rumunije nastavio je sa pobedama u tamošnjem prvenstvu (savladan Farul sa 1:0), ali posle utakmice bilo je i loših vesti.

Naime, ovaj klub je ostao bez dva jako bitna igrača - krila Aleksandrua Ćipćijua i Klaudijua Petrile koji su doživeli povrede.

- Ćipćiju je zaradio povredu zgloba i izgubili smo ga. Bolan udarac u rebra dobio je Petrila. Boli ga kada kašlje i kada se smeje - rekao je trener Kluža Marijuš Šumudica.

Ćipćiju je iskusan igrač koji je u karijeri nastupao i za reprezentaciju Rumunije, dok je Petrila veoma talentovan i predviđaju mu lepu karijeru. Inače, on je ove sezone na pet utakmica postigao tri gol.

Podsetimo, prva utakmica Crvena zvezda - Kluž igra se u utorak od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk