MIHA POSLE DEBAKLA U KUPU: "Ovo je sramota, izvinjavam se navijačima i klubu"

Novosti online

17. 08. 2021. u 16:11

VIDNO razočaran bio je trener Bolonje Siniša Mihajlović posle eliminacije u Kupu italije od drugoligaša Ternane. Srpski stručnjak uputio je izvinjenje navijačima i upozorio da ovo mora da bude otrežnjenje pred početak Serije A narednog vikenda.

МИХА ПОСЛЕ ДЕБАКЛА У КУПУ: Ово је срамота, извињавам се навијачима и клубу

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Miha zbog povreda i potencijalnih odlazaka nije mogao da računa na nekoliko bitnih igrača, ali poraz od 4:5 - u jednom momentu bilo je čak 1:5, ne bi smeo da se dogodi članu Serije A od doskorašnjeg trećeligaša.

– Ovo je sramota za sve nas i moram da se izvinim navijačima i čitavom klubu. Uz dužno poštovanje prema Ternani, ne smemo ovako da gubimo. Treba ovo da shvatimo kao poziv na buđenje i budemo bolje koncentrisani u nastavku sezone jer sad ne možemo da vratimo vreme – rekao je Mihajlović.

Najviše je zamerio propustima u odbrani, koji su rezultirali sa čak pet golova u mreži Bolonje.

– Zaista je teško objasniti ovo što se dogodilo jer mi dosta pažnje posvećujemo defanzivnom pozicioniranju. Lako smo gubili fokus i prelako smo primili pet golova. Nije nemoguće to što smo ovako izgubili -zaključio je Mihajlović.

Serija A počinje za vikend, a rival Bolonje je novajlija Salernitana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)