MILAN PAVKOV: Pokazali smo snagu kada je bitno, zvezdaši su videli koliko ovaj tim može!

Novosti online

18. 08. 2021. u 15:40

MILAN Pavkov je u jučerašnjem meču protiv Kluža još jednom pokazao koliko je značajan za igru crveno-belih.

МИЛАН ПАВКОВ: Показали смо снагу када је битно, звездаши су видели колико овај тим може!

Foto: M. Vukadinović

Momak iz Begeča zabeležio je pogodak i asistenciju u pobedi Crvene zvezde od 4:0.Dan nakon meča je hladne glave govorio za zvanični sajt crveno-belih. 

- Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak - počeo je Pavkov.

Ponosno je Pavkov govorio o podršci sa tribina koja je i sinoć bila fenomenalna.

- Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u  subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom - zaključio je Pavkov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)