SAŠA ILIĆ PREDSTAVLJEN NA BANOVOM BRDU: Čukarički je idealan klub za trenera početnika, zahvalan sam rukovodstvu na ukazanoj šansi

Novosti online

18. 08. 2021. u 17:08

SAŠA Ilić zvanično je promovisan na Banovom brdu u novog šefa stručnog štaba Čukaričkog.

САША ИЛИЋ ПРЕДСТАВЉЕН НА БАНОВОМ БРДУ: Чукарички је идеалан клуб за тренера почетника, захвалан сам руководству на указаној шанси

FOTO: FK Čukarički

Legendarni fudbaler, koji je po završetku karijere uplovio u trenerske vode, bio je angažovan najpre u Fudbalskom savezu Srbije, a na klupi "brđana" zamenio je Dušana Đorđevića koji je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da trenerski put počnem u Čukaričkom. Zahvalan sam Fudbalskom savezu Srbije što mi je izašao u susret i nije napravio problem pri prelasku na Banovo brdo. Takođe, zahvalan sam rukovodstvu na ukazanoj prilici i potrudiću se da opravdam poverenje - rekao je Ilić.

Pre dolaska u Čukaričkom on je obavljao funkciju selektora pionira u Fudbalskom savezu Srbije, a prethodnih šest meseci je bio pomoćnik Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu naše reprezentacije.

- Da sam mogao da biram klub u ovom trenutku to bi bio Čukarički. Sve se desilo odjednom, pozivi, razgovori. Imao sam jedan jedini problem, a to je rastanak sa Savezom, međutim naišao sam na potpuno razumevanje. Ovo je idealan klub za trenera na početku karijere. Odmah po završetku igračke karijere sam upisao licencu, počeo da radim u Savezu, i prethodnih šest meseci bio deo stručnog štaba selektora Stojkovića.

Neizbežno je bilo pitanje kako će izgledati utakmice sa večitim rivalima, Partizanom i Crvenom zvezdom.

- Svi ljudi znaju šta je Partizan za mene, ali trenutno razmišljam o Čukaričkom. Rano je da pričam o duelu sa crno-belima, ali i sa Zvezdom. Daleko je Crvena zvezda iz ove perspektive, razmišljam samo o Radničkom - zaključio je Ilić.

Ilić će na klupi "brđana" debitovati u subotu (16.55) protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)