KABADAHIJSKO PONAŠANJE KANGE! Binić žestoko udario na Gabonca: Od naše dece se razlikuje samo po primanjima

Novosti online

19. 08. 2021. u 09:33

ZVEZDA se žestoko namučila bez Gelora Kange u revanšu sa Šerifom, a sve zato što je gabonski fudbaler u prvoj utakmici u Beogradu ponovo pokazao "bubice".

КАБАДАХИЈСКО ПОНАШАЊЕ КАНГЕ! Бинић жестоко ударио на Габонца: Од наше деце се разликује само по примањима

FOTO: M. Vukadinović

Malo je falilo da  napravi isti problem svom timu protiv Kluža, kada je ponovo završio u sudijskoj knjižici.

Zbog svega toga je Borjan morao da pretrči ceo teren kako bi ga opomenuo i poslao van terena, a taj detalj nije promakao ni čuvenom Dragiši Biniću, koji je za Sportski žurnal izjavio kako Gabonac pod hitno mora da promeni svoj način ponašanja.

- Čovek umalo nije dobio drugi žuti i ko zna koji put je skoro napravio problem, saigrače ostavio na cedilu. Ne znam zašto ne porade s njim, stanu na put kabadahijskom ponašanju - izjavio je Binić, koji nije preterano oduševljen ni onim što Gabonac pokazuje na terenu.

- Razumeo bih da pokazuje superiornost, da bez njega ne možemo da dobijemo nikog. Ovako, razlikuje se od naše dece ne po igri, već jedino po primanjima - oštar je bio Binić.

On je rekao da se Zvezda dobro ogrešila o Milana Pavkova, dodao je da revanš nije formalnost, ali veruje da će i pored svega crveno-beli bez ikakvih problema stići do grupne faze Lige Evrope.

- Za ozbiljniju priču u grupnoj fazi Lige Evrope nedostajaće punokrvnija igra, energičnija motivisanost. Momci bi trebalo da imaju na umu: ne teraju loptu samo za sebe i novac, već i za državu. I, razumljivo, buduće generacije - zaključio je Binić za Sportski žurnal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli