EL FARDU BEN: Ponosan sam na činjenicu da sam ušao u istoriju Crvene zvezde!

Novosti online

19. 08. 2021. u 16:33

El Fardu Ben je pogotkom protiv Kluža oborio dva klupska rekorda – postigao je 14.gol u evropskim mečevima, čime je postao najbolji strani strelac za crveno-bele u međunarodnim takmičenjima, kao i strani fudbaler sa najviše pogodaka u istoriji srpskog fudbala – 67.

ЕЛ ФАРДУ БЕН: Поносан сам на чињеницу да сам ушао у историју Црвене звезде!

FOTO: FK Crvena zvezda

- Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres – rekao je Ben.

Krilni napadač je istakao da se nada da će već na sledećoj utakmici u subotu protiv TSC-a navijači doći u što većem broju.

- Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite - podvukao je Ben.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)