MLADI FUDBALER IZ LESKOVCA POGINUO NA OHRIDSKOM JEZERU: Skočio sa stene i polomio vrat

Novosti online

24. 08. 2021. u 12:46

NIKOLA Stevanović Kole (26) iz sela Donje Krajince kod Leskovca, posle kobnog skoka sa stene, 12 dana se borio za svoj život i tu bitku je izgubio. Prosto, nije se probudio iz kome. Umro je u Skoplju, daleko od svoje kuće i porodice.

МЛАДИ ФУДБАЛЕР ИЗ ЛЕСКОВЦА ПОГИНУО НА ОХРИДСКОМ ЈЕЗЕРУ: Скочио са стене и поломио врат

Foto: Arhiva Novosti

Nikola je bio fudbaler. Pre početka sezone odmarao se sa društvom na Ohridskom jezeru. U jednom momentu skočio je sa stene u jezero, udario u podvodni kamen i polomio vrat i šesti kičmeni pršljen. Prebačen je u Skoplje gde je operisan, posle čega je upao u komu iz koje se nije probudio, piše Jugmedia.

Iza sebe je ostavio majku i sestru, one koje je najviše na svetu voleo. Za njim žali i cela fudbalska zajednica u Jablaničkom okrugu.

- Bio je dobar fudbaler i veoma dobar čovek. Visok i snažan mladić, kao od stene odvaljen. Tuga, velika tuga - priča za Jugmediu sekretar GFS Leskovac Milovan Glušac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir