„DUŠO MOJA MILA, SAD SI ANĐEO“ Sestra tragično preminulog Nikole Stevanovića na potresan način se oprostila od brata (FOTO)

Novosti online

24. 08. 2021. u 15:07

TRAGIČNA smrt Nikole Stevanovića potresla je Srbiju i Makedoniju gde je mladi fudbaler poginuo. Ipak, najgore je njegovim najmilijim - majci, kao i sestri koja se potresnom porukom na Fejsbuku oprostila od brata.

„ДУШО МОЈА МИЛА, САД СИ АНЂЕО“ Сестра трагично преминулог Николе Стевановића на потресан начин се опростила од брата (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Dijana Stojanović

Nikola Stevanović, mladi 26-godišnji fudbaler iz Donje Krajince kod Leskovca, poginuo je posle skoka u Ohridsko jezero i za sobom ostavio majku i sestru. Stevanović je 12 dana proveo u komi, ali je izgubio borbu za život.

Njegova sestra Dijana poslala mu je poslednju poruku na društvenim mrežama:

"Nine, brate moj, dušo moja mila... Sad si anđeo. Voli te sestra najviše."

Za njim žali i cela fudbalska zajednica u Jablaničkom okrugu.

- Bio je dobar fudbaler i veoma dobar čovek. Visok i snažan mladić, kao od stene odvaljen. Tuga, velika tuga - priča za Jugmediu sekretar GFS Leskovac Milovan Glušac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)