RONALDO NA PRAGU MANČESTERA, ALI JUNAJTEDA: Solsker: "Kristijano je legenda Junajteda"

Novosti online

27. 08. 2021. u 15:26

MENADžER Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer nije želeo previše da komentariše navode da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Englesku, ali je istakao da je portugalski fudbaler uvek dobrodošao na Old Traford.

РОНАЛДО НА ПРАГУ МАНЧЕСТЕРА, АЛИ ЈУНАЈТЕДА: Солскер: Кристијано је легенда Јунајтеда

Foto: EPA-EFE/Adrian Dennis/POOL

Trener Juventusa Masimilijano Alegri je u petak potvrdio da je Kristijano Ronaldo zatražio da napusti torinski klub i da zato više ne računa na njega.

Poslednjih dana spekulisalo se da je menadžer portugalskog fubalera Žorž Mendeš u pregovorima sa Mančester Sitijem. Potom se pojavila informacija da je u kontaktu i sa upravom Mančester Junajteda, te da bi mogao da se vrati na Old Traford.

- Ne želim da učestvujem u spekulacijama, rekao je Solsker i dodao:

- Kristijano je legenda Junajteda. Igrao sam sa njim, umalo me je poslao u penziju. Verovatno je, uz Mesija, najbolji igrač svih vremena. Oduvek smo imali dobru komunikaciju. Zna šta mislimo o njemu. Ako želi da promeni klub, zna da smo tu, zaključio je nekadašnji saigrač Kristijana Ronalda.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir