PARAOLIMPIJSKE IGRE: stonoteniseri bez medalje

S. B.

27. 08. 2021. u 20:02

SRPSKI stonoteniseri paraolimpijci izgubili su šansu da se pojedinačno bore za medalje u Tokiju, pa će put do odličja potražiti u ekipnoj konkurenciji, koja počinje u utorak, 31. avgusta.

ПАРАОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: стонотенисери без медаље

Foto: AP

Goran Perlić je u osmini finala izgubio od Rusa Rasila Nazirova (2:3). U četvrtfinalu Nada Matić je eliminisala Kineskinja Jing Zou (1:3, Anu Prvulović Korejka Su Jeon Seu (0:3). Mitra Palikuću je izbacio Turčin Ali Ozturk (1:3), a Borislavu Perić Ranković Indijka Baunaben Palel - 0:3.

Nebojša Đurić bio je šesti u finalu bacanja kugle u klasi F55 hicem od 11,28 metara. Zlatu se radovao Brazilac Volas Santos, koji je postavio novi svetski rekord sa 12,63 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)