AGONIJA ARSENALA SE NASTAVLJA: Tobdžije ispraćene petardom sa Etihada

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:56

FUDBALERI nekadašnjeg engleskog velikana Arsenala zakovani su za dno tabele Premijer lige posle tri kola u koijma su zabeležili sva tgri poraza i sramnu gol-razliku od 0:9!

АГОНИЈА АРСЕНАЛА СЕ НАСТАВЉА: Тобџије испраћене петардом са Етихада

FOTO: EPA

Malo ko je očekivao da će ekipa iz Londona osvojiti makar bod na gostovanju kod šampiona Engleske u vicešampiona Evrope, ali 0:5 je već debakl i za ekipe slabijeg renomea.

Arsenalu se od 1954. godine nije desilo da izgubi prve tri utakmice u engleskoj eliti. Na kraj ute sezone tobdžije su bile devete, što će ove godine biti teško dostignuće ako nastave s ovakvom igrom.

Građani su do vođstva stigli već u 7. minutu. Žezus se izborio na loptu na desnoj strani i sačuvao je, razmenio dupli pas sa Silvom i centrirao, a Ilkaj Gundoan je glavom savladao Lena.

Nije se dugo čekalo na to da domaći dupliraju prednost, samo do 12. minuta. Soareš je nespretno reagovao, a lopta je prošla pored još dvojice igrača gostiju pravo na zicer Feranu Toresu, koji daje svoj prvi gol u sezoni.

Ako je i bilo dileme u vezi sa pobednikom, do kraja poluvremena nije ih bilo. Posle oštrog starta dvema nogama na Kanselu, Granit Džaka dobija direktan crveni karton u 36. minutu, da bi u 44. Gabrijel Žezus dao gol sa četiri metra posle prodora i dodavanje Griliša sa leve strane.

Do petarde klub sa Etihada je stigao u 84. minutu. Marez je centrirao sa desne strane, Leno je izleteo, ali nije imao šanse, pošto je Tores glavom dobro šutirao i postigao gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)