STANOJEVIĆ: Lakša grupa, nego što su bile kvalifikacije

Novosti online

28. 08. 2021. u 18:33

NIJE za poređenje, ali može da se kaže da nam je grupa u Ligi konferencija lakša nego što su bile kvalifikacije, s obzirom na to da Soči i Santa Klara dolaze iz jakih liga, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

СТАНОЈЕВИЋ: Лакша група, него што су биле квалификације

FOTO: FK Paritzan

On je na današnjoj konferenciji za medije, uoči prvenstvene utakmice protiv Radničkog iz Niša, prvo komentarisao žreb za grupnu fazu Lige konferencija u kojoj će crno-beli igrati protiv Genka, Flore i Anortozisa.

"Opet, može se desiti da ne prođemo grupu, nemamo pravo da bilo kome pretimo ili objašnjavamo kako ćemo da budemo prvi. O rivalima kad ih bolje analiziram, ali mogu da kažem da mi se sviđa raspored jer prvo idemo na KIpar, direktnom rivalu za prolaz, a posle smo dva puta domaćini", rekao je Stanojević.

O utakmici protiv Nišlija, koje u Humsku stižu posle smene trenera, Stanojević kaže da njegova ekipa nema pravo na kiks.

"Svaka utakmica je važna, izjednačavam Evropu i Superligu. Želim da napravimo takvu koncepciju da izvučemo maksimum iz svakog igrača", istakao je Stanojević, koji protiv Radničkog ima priliku da zabeleži 100. pobedu na klupi crno-belih.

Utakmica sedmog kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...