STIŽE POJAČNJE ZA LK: Partizan vraća ljubimca grobara i trenera Stanojevića

Novosti online

30. 08. 2021. u 12:41

PARTIZAN ipak neće bz pojačanja krenuti u ligaški deo Lige konferencija, pošto je na pragu povratka u crno-beli dres jedan štoper Nemanja Miletić.

СТИЖЕ ПОЈАЧЊЕ ЗА ЛК: Партизан враћа љубимца гробара и тренера Станојевића

Foto: M. Vukadinović

U redove tima iz Humske vraća se ljubimac grobara Nemanja Miletić, saznaje Telegraf.

Miletić je sporazumno raskinuo ugovor sa saudijskim Al Raedom u kome je proveo prošlu sezonu. Arapi će po tom sporazumu morati da isplate defanzivcu zagarantovanu zaradu u naredne dve sezone, koliko ga je vezivao ugovor.

U međuvremenu, Partizan je pratio situaciju, stupio u kontakt sa Miletićem i načelno je dogovoreno da fudbaler potpiše jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka saradnje, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Jer, crno-beli žele da pojačaju konkurenciju i rotaciju iskusnim štoperom, pošto na raspolaganju trenutno imaju Igora Vujačića, Sinišu Saničanina i Bojana Ostojića, dok je mladi Mateja Đorđević još "zelen" za najveće izazove, iako je radi o igraču sa potencijalom.

Miletić ima i neke ponude iz Turske i Mađarske, ali je i samom defanzivcu primamljivija opcija povratka među crno-bele, jer je i prilikom dolaska Aleksandra Stanojevića imao poverenje trenera, ali je upravo u dogovoru sa njim odlučio da prihvati ponudu Al Raeda, kako bi se finansijski obezbedio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)