IDEMO NA TRENING Piksi pred Katar: "I ako pobedimo, i ako izgubimo, sve će biti potpuno isto"

Đ. S.

01. 09. 2021. u 09:30

SELEKTOR srpskih fudbalera Dragan Stojković, bez uvijanja i foliranja, izlizanih izraza o važnosti svakog meča, najavio je večerašnji prijateljski okršaj sa Katarom (20.45) u Debrecinu.

ИДЕМО НА ТРЕНИНГ Пикси пред Катар: И ако победимо, и ако изгубимо, све ће бити потпуно исто

FOTO: FSS

Na utakmicu sa domaćinom predstojećeg Mundijala gleda kao na jači sparing pred bitnije izazove u kvalifikacijama za SP - Luksemburg u Beogradu (4. septembar) i Republiku Irsku u gostima tri dana kasnije.

- Rezultat protiv Katara apsolutno ništa ne znači. Mislim da neće uticati ni na posetu za meč sa Luksemburgom. I ako pobedimo, i ako izgubimo, sve će biti isto, mi ćemo želeti da dobijemo meč u kvalifikacijama. Zato nemojte previše da obraćate pažnju na rezultat utakmice, nego uživajte u tih 90 minuta. Biće to baš dobar trening i priprema za ono što nas čeka - poručio je Piksi iz Mađarske.

Mogao je Stojković zadovoljno da trlja ruke posle starta klupske sezone, nosioci igre su u zavidnoj formi u svojim timovima, ali kako kaže, najvažnije mu je u kakvom raspoloženju igraju za reprezentaciju Srbije.

- Koliko vidim, momci dobro igraju u klubovima, pogotovo oni koje javnost malo više gleda, kao što su Mitrović, Vlahović... Što se njihove forme tiče, mene to ne zanima previše, nego kako igraju u dresu reprezentacije Srbije. Forma mora da bude na piku kada igraju za državni tim. Ako su na spisku, onda je forma dobra za moj sud, zato sam ih i pozvao da budu deo tima.

Poželeo je i da publika podrži nacionalni tim, koji će posle više od 20 meseci ponovo igrati pred navijačima na beogradskom stadionu "Rajko Mitić" u subotu.

- Mi smo svi ovde da pružimo zadovoljstvo navijačima. Fudbal se igra zbog tih ljudi, za to živimo i jedva čekamo utakmicu sa Luksemburgom, da tribine budu popunjene, koliko mere dozvole. Važna je dobitna kombinacija: mi smo se uželeli njih, oni su se uželeli nas, 4. septembra se vidimo, pa da uživamo u utakmici - podvukao je Piksi.

VULIN POSETIO "ORLOVE"

MINISTAR unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin posetio je "orlove" uoči puta u Debrecin i poželeo im uspehe.
Vulin je naglasio da će se policija postarati da utakmice prođu u najboljem redu i miru, a da je na sportistima da ostvare najbolje rezultate i donesu radost građanima. Prema njegovim rečima, negativne pojave u sportu suzbijaju se uz striktno poštovanje zakona i država je pokazala da je sposobna i spremna da se obračuna sa svakim nasilnikom, ali ono što je teže zaustaviti je govor mržnje i to je nešto sa čim celo društvo mora da se bori i da takvo ponašanje osudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S