SJAJNA ATMOSFERA U REDOVIMA ORLOVA: Jović pecnuo Đuričića - "Dali smo mu pun džak lopti, možda protiv Luksemburga neku i doda" (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2021. u 09:58

USPEŠNA je bila proba orlova protiv Katara, a zadovoljstvo nisu krili izabranici Piksija Stojkovića posle demoliranja domaćina narednog Mundijala.

СЈАЈНА АТМОСФЕРА У РЕДОВИМА ОРЛОВА: Јовић пецнуо Ђуричића - Дали смо му пун џак лопти, можда против Луксембурга неку и дода (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Prednjačio je napadač Reala Luka Jović koji je bio strelac drugog pogotka, a koji se neposredno pred davanje izjave našalio sa Filipom Đuričićem.

- Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji dao. Fići smo dali pun džak lopti, da ih ponese kući. Nadamo se da će protiv Luksembuga pokušati neku i da odigra - rekao je Jović kroz smeh, a zatim priznao da ga je iznerviralo to što je Kristijano Ronaldo u nadoknadi dao dva gola:

- Jeste! Pratili smo, ali sve je do nas. Ako pobedimo sve do kraja, direktan putnik na SP će se odlučivati u Portugaliji. Neće biti boljeg načina da pokažemo da zaslužujemo da idemo direktno na Mundijal, nego da pobedimo favorita u Lisabonu - jasan je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)