ONI NISU NAŠLI ANGAŽMAN: Bogata lista slobodnih fudbalera, tu je i bivši kapiten orlova, ali i Zvezdina transfer-meta

Novosti online

02. 09. 2021. u 10:55

U VEĆINI najjačih fudbalskih prvenstava prelazni rok je okončan, ali još nije vreme da se odsvira kraj na seriju potencijalnih dolazaka.

ОНИ НИСУ НАШЛИ АНГАЖМАН: Богата листа слободних фудбалера, ту је и бивши капитен орлова, али и Звездина трансфер-мета

FOTO: Printskrin

Sada su preostali potpisi slobodnih igrača, koji nisu uspeli da pronađu klubove u prethodna dva meseca i sada su "na izvol'te".

Atraktivan spisak uglavnom se sastoji od veterana, među njima je i naš Branislav Ivanović (37), koji je minulu sezonu proveo u VBA i nije našao novi angažman.

Tu su i golgeter Aleksandar Prijović, koji je pregovarao sa Crvenom zvezdom, kao i Petar Škuletić. Na spisku je i Kolumbijac Radamel Falkao, pre nekoliko godina predator u protivničkim šesnaestercima.

Najskuplji pojedinac na listi je, prema "Transfermarktu", Serž Orije (20 miliona evra), a od atraktivnih imena izdvajaju se David Luiz, Hatem Ben Arfa, Danijel Staridž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)