MENIG PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: „Znam da je Partizan veliki klub”

Novosti online

02. 09. 2021. u 14:20

NOVI fudbaler Partizana Kvinsi Menig danas je predstavljen na stadionu u Humskoj.

МЕНИГ ПРЕДСТАВЉЕН У ХУМСКОЈ: „Знам да је Партизан велики клуб”

FOTO: Sandić foto

Holandski krilni napadač sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor, a pre dolaska u Partizan igrao je za Ajaks, Nant i Tvente.

Pet puta je oblačio dres mlade reprezentacije Holandije, a 2012. godine je sa kadetima "lala" bio prvak Evrope.

Menig je rekao da je spreman da startuje i da će dati maksimum za novi klub.

- Veoma sam srećan što sam ovde, najvažnija stvar je što sam ovde posle dugih pregovora i zaista sam spreman da startujem. Znam da je Partizan veliki klub i da je do sada ostvario niz od šest pobeda u prvenstvu. Ovo je nova stanica za mene i moju karijeru i želim da dam maksimum za ovaj klub. Videćemo šta će biti u budućnosti, nadam se najboljem - rekao je Menig na promociji u Humskoj.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev poželeo je dobrodošlicu novom igraču i naglasio da je klub ispunio obećanja vezana za prelazni rok.

- Partizan je veliki. Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače. Radimo odvažno, hrabro i smireno, sa puno vere i znanja. Napravili smo idealan tim sa kojim smo ušli u grupnu fazu Lige konferencija. Imam čast da predstavim poslednje pojačanje, Kvinsija Meniga. Verujem da će nam doneti mnogo radosti - rekao je Iliev.

Menig je peto, ujedno i poslednje pojačanje kluba iz Humske u letnjem prelaznom roku, pošto su pre njega crno-beli dres zadužili Siniša Saničanin, Danilo Pantić, Rikardo Gomeš i Nemanja Miletić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)