ZVEZDA IZGUBILA NA SUDU, PRETI JOJ GUBITAK EVRO-LICENCE! Za sve je kriv Filipo Falko, srpski šampion moraće da plaća i penale

Novosti online

03. 09. 2021. u 11:49

PREDSEDNIK Lećea Saverio Stiki Damijani otkrio je italijanskim medijima da se Crvena zvezda nije držala finansijskih obaveza iz transfera Filipa Falka, da nije uplatila ni evro obeštećenja i da je tribunal FIFA presudio u njihovu korist

ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА НА СУДУ, ПРЕТИ ЈОЈ ГУБИТАК ЕВРО-ЛИЦЕНЦЕ! За све је крив Филипо Фалко, српски шампион мораће да плаћа и пенале

FOTO: M. Vukadinović

- FIFA tribunal se oglasio u vezi Falkovog slučaja. Prvostepena presuda je već doneta, a pored 1.000.000 evra koje nam duguje, Zvezda je obavezna da plati penale i kamate - rekao je Damijani i dodao:

- Ta presuda je zvanična i ako je Crvena zvezda ne bude poštovala, izgubiće licencu za takmičenje u evrokupovima- rekao je Stiki Damijani.

Italijani su odavno najavili Zvezdi da će je tužiti i obratili su se organima FIFA. Sada tvrde da je presuđeno u njihovu korist i da će dobiti i više nego što je trebalo.

- Falko? To je jedan od komplikovanijih slučajeva sa kojima smo se suočili prošle sezone. Ponudili smo mu novi ugovor sa povećanjem plate, ali je on odbio jer je imao drugačije ambicije. Otišao je u Crvenu zvezdu koja se prilikom transfera obavezala na određene finansijske korake. Ti koraci su značili da je Zvezda do sada trebalo da nam uplati 1.000.000 evra. Po 500.000 evra u januaru i junu. A do sada nije uplatila ni evro. I onda je Falko tražio od nas da mi odustanemo od tih finansijskih potraživanja! Tu je nastao konflikt. Ne treba biti baš posebno maštovit da shvatite o čemu se radi - rekao je Stiki, predsednik Lećea. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...