STOJKOVIĆ ZADOVOLJAN IGROM, ALI BRINE POVREDA MITROVIĆA: Kad nosiš dres Srbije moraš da trčiš i izgaraš

Novosti online

04. 09. 2021. u 20:27

SRBIJA je pobedila Luksemburg sa 4:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi zadovoljan je igrom, ali i zabrinut zbog udarca koji je dobio Aleksandar Mitrović.

СТОЈКОВИЋ ЗАДОВОЉАН ИГРОМ, АЛИ БРИНЕ ПОВРЕДА МИТРОВИЋА: Кад носиш дрес Србије мораш да трчиш и изгараш

FOTO: M. Vukadinović

Srpski napadač je postigao dva gola, ali je u finišu utakmice dobio nezgodan udarac zbog kojeg je morao da napusti teren.

Piksi je bio zadovoljan igrom, ali i pristupom Dušana Tadića i drugova.

- Uspeli smo da ostvarimo cilj, da se pobedi i osvoje nova tri boda. Prvo poluvreme je bilo dobro, možda ne perfektno, ali je bila dominacija. U nastavku smo pali, dozvolili Luksemburgu da ima veći posed lopte, ali smo se vratili i bez problema priveli utakmicu kraju - rekao je Stojković posle utakmice i dodao:

- Normalno je da pristup bude dobar. Stalno se potencira pristup kada igramo. Kada nosiš dres svoje zemlje moraš da trčiš i izgaraš iz minuta u minut.

Sledi Irska (utorak, 20.45), ali ipak brine povreda Aleskandra Mitrovića.

- Videćemo kakvo je stanje. Mitrović je dobio jak udarac, u pitanju je jagodična kost, ali moramo da uradimo sve da se oporavimo što pre moguće. Već u utorak pokažemo pravu igru i osvojimo bodove - zaključio je Stojković.

Podsetimo, Srbija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 10 bodova koliko ima i Portugal, ali naša selekcija ima bolju gol razliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)