ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU: Mitrović putuje u Dablin!

Novosti online

05. 09. 2021. u 11:44

NAPADAČ Srbije, Aleksandar Mitrović, biće na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću i za naredno gostovanje, u utorak, u Republici Irskoj.

ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Митровић путује у Даблин!

Foto: N. Skenderija

Golgeter „orlova“ nalazi se na spisku putnika u Dablin i konkurisaće za startnih 11 u predstojećem susretu.

Podsetimo, zbog povrede jagodične kosti, Mitrović je zamenjen u 84. minutu susreta sa Luksemburgom (4:1). Po okončanju utakmice, selektor Dragan Stojković Piksi izrazio je zabrinutost, u očekivanju konačne dijagnoze.

U nedelju jutro stigle su ohrabrujuće vesti – napadač Srbije nije teže povređen i biće na raspolaganju stručnom štabu pred utakmicu na dablinskom stadionu „Aviv“. Iza Aleksandra Mitrovića je odlična serija u kvalifikacijama, sa sedam golova iz četiri utakmice, nalazi se na čelu liste strelaca u aktuelnom ciklusu.

Polazak ekspedicije Fudbalskog saveza Srbije, sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, zakazan je za nedelju u 17.05, čarter letom srpskog avio-prevoznika.

„Orlovi“ zauzimaju prvo mesto u grupi, u prve četiri utakmice upisali su tri pobede i remi.

Srbiju u utorak očekuje jedna od ključnih utakmica na putu ka Mondijalu u Kataru. Od 20.45 gostovaće u Republici Irskoj. Utakmicu će direktno prenositi Nova S.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)