POZNATO KO SUDI SRBIJI U DABLINU: UEFA poverenje dala španskom arbitru

Novosti online

05. 09. 2021. u 13:12

UEFA za utakmicu fudbalera Srbije protiv Irske u Dablinu delegirala malo poznatog španskog arbitra

ПОЗНАТО КО СУДИ СРБИЈИ У ДАБЛИНУ: УЕФА поверење дала шпанском арбитру

FOTO: FSS

Pred selekcijom Srbije u utorak je jako važan ispit. Samo pobeda u Dablinu znači da ćemo ostati u dvoboju sa Portugalom za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo, a s obzirom na jako lošu formu Republike Irske i samo jedan osvojen bod u ovom ciklusu, trijumf bi morao da dođe kao plod svega toga.

Dragan Stojković Piksi i fudbaleri saznali su danas ko će im deliti pravdu u meču na "Aviva Stadionu" u Dablinu. Reč je o španskom sudiji, Hoze Mariji Sančezu, koji nema toliko iskustva na međunarodnoj sceni. Pomagaće mu Raul Kabanjero i Injigo Prijeto, dok je za četvrtog arbitra postavljen Pablo Gonzales Fuertes. U VAR sobi naći će se Alehandro Ernandez i Teodoro Sobrino.

Najdalje dokle je "dogurao" na međunarodnoj sceni bio je plej-of Lige Evrope, pošto je u poslednje dve sezone delio pravdu na mečevima šesnaestine finala između Genta i Rome, odnosno Šahtjora i Makabija iz Tel Aviva.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)